Basisschool in Rijnhuizen

shutterstock_1226132827

Het aantal kinderen in de wijk Rijnhuizen groeit. Hoog tijd voor een basisschool in de wijk. Het vestigen van een school heeft echter heel wat voeten in de aarde. De definitieve locatie van de school, is pas over een paar jaar beschikbaar. In de tussentijd wordt er hard gewerkt aan een goede plek voor een tijdelijke school. De verwachting is op dit moment dat deze school in augustus 2024 in Rijnhuizen zijn deuren kan openen.

Nu al een school? Kies voor ZuiderKroon!

Als u nu een school moet kiezen voor uw kind, heeft u weinig aan een startdatum van augustus 2024. Tot die tijd moet uw kind immers ook naar school. Basisschool ZuiderKroon (in de wijk Fokkesteeg) vormt straks de basis voor de school in Rijnhuizen. De leerlingen van deze school verhuizen naar de school in Rijnhuizen en het huidige gebouw van ZuiderKroon sluit dan definitief zijn deuren. Dus wilt u dat uw kind straks in Rijnhuizen naar school gaat? Voorkom dan een (extra) wisseling van school en laat uw kind alvast starten op ZuiderKroon.

Martijn Bakker, directeur van ZuiderKroon, vertelt u graag alles over de plannen voor de nieuwe school in Rijnhuizen. U kunt hem bellen (030) 6065502 of mailen voor een afspraak of uw vragen telefonisch of schriftelijk aan hem stellen. Hij staat u graag te woord.

Ruimte voor het kind

In het dagelijks onderwijs is er alle ruimte voor het kind, dat centraal staat in het lesprogramma.

Kennismaken en aanmelden

U bent van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding!

Samen met ouders

Op ZuiderKroon hebben we het onderwijs georganiseerd vanuit de driehoek kind-school-ouder, waarbij het kind centraal staat.