Naschoolse opvang

Als u gebruikt wilt maken van naschoolse opvang dan heeft u twee mogelijkheden:

- De kinderen kunnen naar BSO de Panter of naar
- Kinderopvang De Vrije Vogels

Hieronder vindt u informatie over beide mogelijkheden:

BSO De Panter
Opvang nodig na school? Bij BSO de Panter verzorgt KMN Kind & Co Buitenschoolse Opvang op de Kastanjestraat nummer 4.
Op BSO de Panter zijn de kinderen van de Zuiderkroon van harte welkom voor opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. BSO de Panter is vanaf 14:30 uur geopend en sluit daarmee aan op de schooltijden.

KMN Kind & Co biedt de kinderen ontspanning en gezelligheid waarbij er ook veel aandacht is voor het welzijn van de kinderen. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen bieden wij de kinderen ieder middag een middag vol plezier aan. Kinderen spelen, sporten, krijgen toneel aanbod, knutselen, te veel om op te noemen. Natuurlijk is er ook tijd om te eten, te drinken, met je vriendjes en vriendinnetjes te kletsen en genieten van buitenspelen.

Om het activiteiten aanbod nog verder uit te breiden werken we samen met muziekcentrum de KOM (voor muziek, theater, dansaanbod) en met NV Sportinrichtingen Nieuwegein, waarbij we naast de sportzalen in de wijk ook gebruik maken van sportcomplex Merwestein (voor aanbod van beweeg-activiteiten en kennismaking met diverse sporten). Voor de oudere kinderen (vanaf 8 jaar) is ook BSO Bikkels een mogelijkheid. Deze BSO, gevestigd op bij voetbalvereniging Geinoord biedt de kinderen een sportieve middag aan, waarbij de sportvelden natuurlijk gebruikt worden.

Natuurlijk kunnen onze medewerkers u, en uw kind(eren) nog veel meer vertellen, we vinden het leuk om kennis met u te maken, komt gerust langs! Wilt u meer weten over KMN Kind & Co kijkt u dan op www.kmnkindenco.nl of bel ons: 030-6958469.

Kinderopvang De Vrije Vogels
Het accent bij onze bso ligt op het bieden van een prettige vrijetijdsbesteding, een rustpunt en individuele aandacht. De opvang begint in een ontspannen sfeer waarna de kinderen de middag volgens eigen wens indelen. Wij bieden de kinderen een diversiteit aan activiteiten en speel-/spelaanbod. Gedurende het jaar worden allerlei activiteiten verzorgd die aangeboden worden vanuit wisselende thema’s. Met de verscheidenheid aan activiteiten krijgen de kinderen de mogelijkheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan en hun talenten te ontdekken.

De opvang is aan de locatie op de Groenling. De kinderen worden voor de naschoolse opvang met een bus opgehaald door leidsters van De Vrije Vogels. Ook voor opvang tijdens de vakantie kunt u bij ons terecht.

Als u meer wilt weten over onze naschoolseopvang kijk dan op www.devrijevogels.nl of bel ons: 030-6047599

U kunt deze tekst ook als pdf downloaden/openen.