Educto-vestiging in De Zuiderkroon

EductoVanaf nu hebben we een vestiging van hét Kindzorgcentrum Educto in onze school. Hét Kindzorgcentrum helpt kinderen en ouders  de weg te vinden naar passende oplossingen voor leer- en ontwikkelproblemen. Dit kan zijn in de vorm van behandeling en/of begeleiding via een van de Educto labels Leestalent, Studieus, Reken-, Taal- en Kernlabyrint of Taalreis. U vindt ze allemaal in hét Kindzorgcentrum Educto en daarmee in onze school.

Het voordeel daarvan is dat de kinderen van onze school die extra zorg nodig hebben niet hoeven te reizen. Behandelingen kunnen gemakkelijk in de normale routine van uw kind worden ingepast. En het zorgt vanzelfsprekend ook voor een directer contact met ons team, zodat we sneller gebruik kunnen maken van de specialistische kennis en kunde  van professionals op het gebied van leerobstakels.

Hét Kindzorgcentrum Educto is volledig uitgerust voor intake, onderzoek, diagnose, behandeling en begeleiding. Daarmee beschikken we nu  over in-huis kennis en expertise op de gebieden van dyslexie, logopedie, rekenproblemen en dyscalculie, meer- en hoogbegaafdheid, en leren leren voor kinderen met een leerobstakel.  Daar zijn we erg blij mee.

Hét Kindzorgcentrum Educto is ook toegankelijk voor kinderen en hun ouders die naar een andere basisschool gaan. Voor meer informatie over Educto klikt u hier.